Neşeli Park'ta neşeli açılış

Keşan Belediyesi tarafından Yukarı Zaferiye Mahallesi'ne kazandırılan 'Neşeli Park' düzenlenen programla açıldı.

Neşeli Park'ta neşeli açılış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Helvacıoğlu: “Biri sizin için gece gündüz demeden, uyumadan çalışıyor”

Açılışa; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, Yukarı Zaferiye Mahalle Muhtarı Nedim İşlek, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Muammer Gizlen, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

“KEŞAN ADETA DESTAN YAZIYOR”

Programda konuşan Helvacıoğlu, gündemlerinin sadece siyaset olmadığını belirterek, “Hizmetlerimize devam ediyor. Keşan’da yaşayan hemşehrilerimizi en iyileriyle buluşturmaya gayret gösteriyoruz. Bu şehrin bir ruhu olmalı dedik. Hep birlikte; hayalet bir şehirden, hayal edilen bir şehre ulaştık. Seçim gününe kadar, hizmet üretmeye, eserler kazandırmaya, sizler için ter dökmeye devam edeceğiz… İşte bugün bunlardan birini daha sizlere ve ışıl ışıl çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz. Göz kamaştıran Keşan’ımıza yakışsın dedik ve adını ‘Neşeli Park’ neşeli parkımız; çocuklarımıza, dedelerine, ninelerine ve ailelerine armağan olsun. Bir arada yaşama kültürünü geliştiriyoruz. Sosyal hayatı canlandırmak için adımlar atıyoruz. İnsanın içini titreten bir şehir inşa ediyoruz. Keşan 5 yıl önceki Keşan değil,  Keşan adeta destan yazıyor. Bırakın civar ilçeleri, Türkiye’nin birçok yerinden övgüler alın, imrenilen ve hatta kıskanılan bir şehir olduk. Misafirlerinizden duyuyorsunuzdur. Çok şükür sizlerin desteğiyle sizlerin dualarıyla bu hedefi yakaladık. Bizi değil, kendinizi alkışlayın caddeleri, sokakları yeşili ve sosyal alanları müzesi, semt sahaları, temalı parkları, meydanı ile biz bu ruhu yakaladık evellah hep birlikte yaparız evelallah çünkü sevdamızın adı Keşan’dır. Keşan’ın ve Keşanlının mutluluğundan başka derdimiz yok ben bu duygularla; Neşeli Parkımız başta olmak üzere tüm temalı parklarımızın Keşan’ımızın geleceğine hayırlı olmasını diliyorum. Her kesimden ve her yaştan vatandaşımıza hizmet veren alanlarımızda huzur dolu vakitler geçirmenizi temenni ediyorum. Gözlerdeki pırıltı, yüreğinizdeki heyecan hiç bir zaman sönmesin hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

“FAYDANIN, KEŞAN’IN YANINDA OLUN”

Siyaseti hizmetin arkasına koyduklarını ifade eden Mustafa Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Biz Keşan’ı, Keşan’a hizmet etmeyi çok seviyoruz. Caddeleri sokakları, Müze’yi, Cumhuriyet Meydanı’nı, temalı parkları vatandaşımızla yaptık. Yeni dönemde daha iyi işler yapacağız. Bizim sevdamızın adı Keşan. 5 yılda 26 temalı park yaptık. Bu bir rekor. 5 yılda canla başla çalıştık. Gönül verdik bu Keşan’a. Çocuklarımızın geleceği Keşan ile bütünleşmeli. Atatürk’ün yolunda, Cumhuriyet’in çizgisinde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonunda Keşan’ı daha iyi yerlere getireceğiz.  Daha çok işler yapmak için yola çıktık. Keşan dışında başka bir şey düşünmüyoruz. Faydanın, Keşan’ın yanında olun. Biri sizin için gece gündüz demeden, uyumadan çalışıyor.”

Helvacıoğlu’nun konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesildi. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ