İba, 'Hep Birlikte Edirne'miz İçin Çalışacağız'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 'Hep Birlikte Edirne' diyerek çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İba, 'Hep Birlikte Edirne'miz İçin Çalışacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, sık sık vatandaşlar ile bir araya gelerek taleplerini ve önerilerini dinliyor.

İlk olarak Edirne Belediyesi bünyesinde bulunan  Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Emlak İstimlak Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve bağlı birimleri ziyaret eden İba,  "Müdürlüklerimizde görev yapan hemşehrilerimizle sohbet ettik, dertleştik. Edirne’miz için hep birlikte çalışma ve şehrimizi hak ettiği değere hep birlikte kavuşturma dileklerimizi kendilerine ilettik." Dedi.

 

İba, nazik karşılamaları için teşekkürlerini sundu.

Edirne Belediyesi bünyesinde bulunan Seyfettin Selim Gündüz Kreş Bakımevi, İMECE ve Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesini ziyaret eden İba, "Belediyemizin değerli çalışanı hemşehrilerimizle buluştuk, soru işaretlerini giderdik." Şeklinde konuştu.

İba, hep birlikte Edirne için çalışacaklarını belirtti.

Ardından Sevinç ve Tayfun Atar çiftinin nikah şahidi olan İba, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Edirne Belediyesi bünyesinde yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret eden İba, "Belediyemiz için hizmet veren hemşehrilerimizle sohbet ettik, hatırlarını sorduk. Nazik ilgileri için hepsine teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.

Ardından Önder Tarım İşletmesi çalışanlarını  ziyaret eden İba, destekleri ve güler yüzleri için teşekkür etti.

Daha sonra VESA Asansörleri firmasının sahibi iş insanı Veli Ay, Satılmış Han ve Selçuk Kaan Han’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katılan İba, "Allah niyetlerimizi kabul eylesin. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum." Dedi.

Ardından Edirne Siirtliler Derneği Başkanı Mehmet Altay ve Siirtli hemşehrilerle bir araya gelen İba,

"Kültürlerin buluştuğu yer olan ortak paydamız, Edirne’miz için bir arada, gönül gönüle çalışmaya devam." Dedi.

Okul ve Kat Sorumlularıyla bir araya gelen İba, "Oylamanın en sağlıklı ve güvenli şekilde gerçekleşmesi için görev alacak tüm sandık ve seçim görevlilerimize, parti ayırt etmeksizin, kolaylıklar diliyorum. Halkın iradesi kutsaldır. Bu iradenin tecellisi için çalışacak arkadaşlarıma emekleri için şimdiden teşekkür ediyorum." Dedi.

Son olarak Edirne Batmanlılar ve Mardinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Sadık Bulut ve hemşehrilerle buluşarak sohbet eden İba, Gönül birlikleri ve destekleri için teşekkür etti.   Haber Merkezi

ANADOLU AJANSI